Verkooptraining op afstand

Vandaag de dag is verkoop zo anders geworden. Het kan nog steds heel persoonlijk zijn, met face-to—face contact, maar ook anoniem via internet en alles wat er tussenzit. Daarom is het zo belangrijk om je te verdiepen in hedendaagse methoden. Laat jezelf en je eventuele personeel daarom op actuele wijze trainen als het gaat om de verkoop. Er zijn altijd praktische tips en handige theorieën die het proces een flinke boost kunnen geven.

Je hoeft niet altijd de deur uit om deze te kunnen volgen, ook hoeven er geen mensen naar jou te komen. Op afstand is een uitstekende mogelijkheid, via Skype, of internet. Ontdek de vele mogelijkheden van tvvsales.nl. B2b, business to business is er om elk bedrijf te versterken, groot of klein.

Verkooptechnieken

Bestaande klanten meer laten kopen, nieuwe klanten  werven, de omzet verhogen en tevens het bedrijf groter laten worden, dit kunnen allemaal de positieve gevolgen zijn van de verkooptraining. Zo wordt verkopen ieders tweede natuur. Laten we daarom ingaan om alles wat in zo’n training aan de orde komt.

Het in kaart brengen van de doelgroep en de manier waarop deze te bereiken, is punt 1. Maar het gaat nog veel verder dan dat, van e-mail en telefoon naar echte ontmoetingen met de klanten. Gesprekstechnieken zijn van groot belang, maar luisteren is niet minder belangrijk! Het begint feitelijk met luisteren naar de klant. Als er nog geen sprake is van een relatie of belangstelling van weerszijden, wordt de benaderde persoon ‘prospect’ genoemd, hetgeen inhoudt dat er iemand benaderd wordt, maar het omgekeerde kan ook, de prospect of vaste klant toont interesse voor je product en

Wederzijds

Een bedrijf kan klanten benaderen, via de sociale media, via de telefoon, e-mail of zelfs website, met een invulformulier of pop-up. Verkopen via inbound of outbound callcenters (of allebei uiteraard), klantenbinding, bij tvvsales.nl krijg je de juiste training, ook op afstand.

Stapsgewijs verkoop training op afstand

Efficiency is onze stijl, als het gaat om trainen en begeleiding van verkooptechnieken. Het begint uiteraard al met het in kaart brengen van de doelgroep. De benaderwijze wordt met behulp van deze informatie bepaald. Uiteraard gaat het nog veel verder met spreek- en luistertechnieken, om tot duidelijke afspraken te komen en daadwerkelijk een band op te bouwen met de klanten. Zo breidt de vaste kring zich gestaag uit.

Gratis offerte  verkooptraining op afstand


Het is niet onze stijl om mensen achteraf onverwachte rekeningen te sturen. Daarom verstrekken wij vooraf, gratis en vrijblijvend, een offerte. Deze is overzichtelijk en begrijpelijk, toch kun je ook nog bij ons aankloppen als het gaat om uitleg. Advies en informatie is tevens gratis en uiteraard vrijblijvend. Laat je inspireren door onze mogelijkheden en de betaalbaarheid. We hopen je snel als onze klant te begroeten.

Meer informatie over de verkooptrainingen;