Verkoopcursus

Verkopen is een vak, niet zomaar een vak, het is een vak waarbij veel vaardigheden nodig zijn. De theorie ombuigen naar de praktijk, dat is het grote geheim. Er zijn meer geheimen, gelukkig zijn we bij tvvsales.nl op de hoogte van al deze geheimen.

Beginnen bij het begin met de verkoopcursus

De persoon die je wilt benaderen, moet uiteraard een onderdeel zijn van je doelgroep, je moet in de juiste vijver vissen! De beoogde personen worden de prospecten genoemd, omdat ze (nog) geen klant zijn. Bepaal welke je wilt benaderen.

Wat je ook wilt verkopen, de prospect heeft nog geen belangstelling. Deze is feitelijk alleen geїnteresseerd als een product of dienst een probleem oplost, dat aan de orde is. Zoals een restaurant dat niet de juiste hoeveelheid vlees ontvangt, of een kantoor dat niet op tijd de bestelde producten ontvangt. Zo zijn er nog veel voorbeelden te noemen.

Daarom is er training mogelijk, die begint met het bepalen van de prospecten, met de voorbereiding, maar ook met openingszinnen, hoe je tot een secretaresse kunt doordringen en een vervolg krijgt met de prospect. Tvvsales.nl heeft het allemaal in huis.

Diversiteit

Stel je eens voor, een verzekeringsbedrijf huurt ons in. Wij zorgen dat er perfecte afspraken worden gemaakt tussen de verzekeringsmaatschappij en de client(en). Gaat het om een makerlaadij, dan kunnen wij ook bijdragen aan de perfecte wijze van het maken van afspraken. Op de meest efficiënte en modernste wijze wordt alles voor beide partijen overzichtelijk.

Wij respecteren de eigenheid van elk bedrijf en product. Zo komen we tot de beste manier van communiceren en afspraken maken, zodat de klant in alle opzichten centraal staat en op het juiste moment wordt geholpen. Zowel client als bedrijf plukken de vruchten van de service van b2b. Denk daarom niet dat deze service niet op jouw bedrijf of product kan worden toegepast, tvvsales is er echt voor iedereen grote en kleine bedrijven, zelfs ovor zzp-ers hebben wij interessante aanbiedingen.

Strategie verkoopcursus

Dit is van uitermate groot belang. De strategie voorbereiden, uitvoeren en evalueren, gebeurt met behulp van b2b van tvvsales.nl allemaal. Het traject maken we van A tot Z af. Mochten er onderweg aanpassingen moeten worden gemaakt, dan zorgen wij daarvoor.  In overleg met de klant, die bepaalt hoe het traject zal lopen, wij houden rekening met jouw wensen. Stap voor stap wordt alles uitgewerkt en zorgvuldig bepaald wat het op moet leveren, meer (vaste) klanten, meer omzet, meer verkoop van het product of nog meer dan dat. Indien de doelen worden niet bereikt worden, dan is er sprake van ‘no cure, no pay’.

Daarom, neem contact met ons op, vraag om advies, informatie en offertes, alles geheel gratis en vrijblijvend, dat is de service van tvvsales.nl.