Telemarketing op maat, voor elk bedrijf.

‘No cure, no pay’, dit is een garantie voor succes. Bij tvvsales.nl zijn we van alle markten thuis, zeker als het gaat om telemarketing.

Telemarketing B2B.

Van origine is telemarketing het meest effectief op B2B oftewel bedrijven. Tvvsales heeft een gedreven team die volledig gespecialiseerd in elke branche in zowel Nederland als daarbuiten. B2C is uiteraard ook mogelijk in onze omgeving, afhankelijk van de wensen en doelstellingen.

Telemarketing Plaats

 

Telemarketing is gelukkig niet plaatsgebonden, overal in Nederlands sterker nog, overal in de wereld kan het plaatsvinden. Wij laten ons niet tegenhouden op basis van locatie. Vraag naar de mogelijkheden wat en waar wij wat voor kunnen betekenen.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Telemarketing leadgenereatie

Telemarketing kan 2 kanten op, telemarketing leadgeneratie, telemarketing klantenservice, daar ligt onze specialisme afhankelijk van de wensen.

Bij tvvsales.nl hebben wij de veelzijdigheid die een nodig is als het gaat om Telemarketing.  Bij b2b van tvvonline wordt gezorgd voor de beste marketing, leadgeneratie, klanten werven en nog veel meer. Daarom is het geen verrassing dat wij ons bezig  houden met koude acquisitie. Vaak wordt in advertenties aangegeven dat acquisitie niet op prijs wordt gesteld. Maar het kan ook anders, dat wordt bewezen bij tvvsales. Alles is erop gericht om elk bedrijf in alle opzichten te vergroten, koude acquisitie kan hierbij heel behulpzaam zijn. Deze term bewijst opnieuw de veelzijdigheid van tvv sales en niet te vergeten, b2b, van business to business, daar gaat het om. Het uitbesteden van deze service voor jouw bedrijf bij tvvsales kan je in alle opzichten veel ruimer maken.

Advies, begeleiding en coaching

Dit is allemaal te vinden bij tvvsales.nl. Klop daarom bij ons aan als het gaat om de beste manier voor telemarketing. Marketing online, per telefoon of schriftelijk, alles met evenveel aandacht krijgen en er moet uiteraard ook het maximale uit worden gehaald.

Voor elk bedrijf, van welk soort en grootte ook, een startend bedrijf of een reeds lang bestaand bedrijf kunnen wij iets betekenen, dat is al bewezen. Marketing op het internet is een eigentijdse methode en ook futuristisch. Daarom helpen wij je graag om stappen in de juiste richting als het gaat om marketing via internet. Om te beginnen is adverteren via internet veel voordeliger dan op welke andere wijze dan ook (krantjes, boeken of folders) en heeft altijd meer bereik. Wij helpen van a tot z, namelijk van het bedrijf tot en met de uiterste vorm van marketing en alles wat er tussenin zit.

Bij tvvsales.nl wordt er een strategie ontwikkeld, die van de telemarketing een winstgevend onderdeel maakt.

 

Warme en koude acquisitie

Ons geschoold personeel helpt met raad en daad als het gaat om deze twee vormen van acquisitie. ij warme neemt de klant zelf contact op, via de website bijvoorbeeld, bij koude acquisitie is het andersom. Zo ben je verzekerd van de beste resultaten!

 

Vind hier meer informatie omtrent telemarketing