Telemarketing vacatures

Het is eenvoudig om te zeggen waar telemarketing goed voor is, namelijk om uit te breiden. Uitbreiding voor elk bedrijf, voor de klantenkring, de werknemers, de verkoop, de omzet en verder alles wat wenselijk is. Tegelijkertijd is het belangrijk dat de kosten hiervan overzichtelijk blijven, maar zeker ook de meest geschikte personeel. Op juiste wijze getraind, omdat deze nu eenmaal de stemmen worden van de klanten die aankloppen voor onze service. Daarom gaan wij van tvvsales.nl alleen voor de beste kandidaten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Alles over tvvsales.nl

Een modern en geavanceerd bedrijf, met uitstekende communicatietechnieken. Voor elk bedrijf stippelen we de strategie uit als het gaat om de beste resultaten. Marketing op diverse manieren, van telefoon tot en met sociale media, via  e-mail of andere technieken. Ook inhoudelijk wordt het opgelost, met de juiste gesprekstechnieken. Zelfs voor afspraken met klanten hebben wij uitstekende manieren om dit in te vullen, zelfs op het niveau van directie en het management.

Bij ons vind je de beste manieren voor online marketing, voor telemarketing, beiden voor websites. Deze worden zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt voor de klant, modern en niet te vergeten, efficiënt. Uiteraard heb jij als klant de meeste inspraak.

De service gaat nog verder dan dat, er is ook een mogelijkheid voor coaching. Coaching voor het zo belangrijke marketing zodat het bedrijf in alle opzichten zal groeien. Verder nog specifiek voor het niveau van de directive en management.

Veelzijdig

Bij tvvsales.nl bieden we inderdaad een  uitermate veelzijdige service. Het is heel wat anders als het om bellen of praten met klanten gaat, dan marketing via de sociale media. Daarom is ons personeel ook veelzijdig. Wij zorgen voor de uitvoering van de wensen, maar kunnen bedrijven ook helpen om het zelf te doen.

Strategie

Dit wordt uiteraard in goed overleg en op uitermate nauwkeurige wijze uitgestippeld. Echter, alleen dit is nog niet voldoende, integendeel. We kijken naar eventuele verbeterkansen, maar ook op evoluerende wijze. Er wordt bekeken of de doelstellingen gehaald worden en of de juiste doelgroep op de juiste wijze wordt gebruikt. Alle werknemers moeten hiermee vertrouwd raken en er volledig op ingespeeld zijn. De uitvoering ervan moet constant geëvalueerd worden en zo nodig worden bijgesteld. Mocht er geen of niet voldoende resultaat zijn, dan hoeft de klant ook niet te betalen.

 

Geen bezwaren

Niets staat je in de weg om voor de geavanceerde service van b2b tvvsales te kiezen. De kosten rijzen de pan niet uit, zeker niet omdat er vooraf een duidelijke en overzichtelijke offerte wordt afgeleverd.

Informatie, advies en de reeds genoemde offertes zijn inderdaad gratis en vrijblijvend. Ga daarom met de tijd mee, doe dat met je bedrijf ook en ontdek het scala aan mogelijkheden van b2b van tvvsales.

Vind hier meer informatie omtrent telemarketing