Telemarketing tarieven

Kies het beste voor je bedrijf en als je iets doet, doe het dan goed! De reeds jaren vertrouwde service van  tvvsales.nl nodigt je daartoe uit. Behalve de reeds opgedane ervaring, is tvvsales.nl nog eens volledig up-to-date. Telemarketing in allerlei mogelijke vormen, maar niet alleen de techniek (software) is belangrijk, net zo goed als de inhoud van de telemarketing. Bedrijven zijn gevarieerd, daarom zijn wij het ook! Bij ons is het grootste voordeel voor de klant: ‘no cure, no pay’.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Alles over tvvsales.nl

Een modern en geavanceerd bedrijf, met uitstekende communicatietechnieken. Voor elk bedrijf stippelen we de strategie uit als het gaat om de beste resultaten. Marketing op diverse manieren, van telefoon tot en met sociale media, via  e-mail of andere technieken. Ook inhoudelijk wordt het opgelost, met de juiste gesprekstechnieken. Zelfs voor afspraken met klanten hebben wij uitstekende manieren om dit in te vullen, zelfs op het niveau van directie en het management.

Bij ons vind je de beste manieren voor online marketing, voor telemarketing, beiden voor websites. Deze worden zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt voor de klant, modern en niet te vergeten, efficiënt. Uiteraard heb jij als klant de meeste inspraak.

De telemarketing service gaat nog verder dan dat, er is ook een mogelijkheid voor coaching. Coaching voor het zo belangrijke marketing zodat het bedrijf in alle opzichten zal groeien. Verder nog specifiek voor het niveau van de directive en management.

De lat ligt hoog bij tvvsales.nl als het gaat om de allerbeste vorm van b2b. Het maximale voor je bedrijf, als het gaat om klandizie, verkoop, omzet en personeel. Bedrijven die door ons zijn geocached zijn soms uitgegroeid van 2 tot 50 werknemers!

Kosten

Dat is vrijwel altijd de eerste vraag van de klant. Het antwoord hebben wij altijd gereed. Omdat wij het belangrijk vinden dat grote maar ook kleine bedrijven van onze service gebruik moeten kunnen maken. Zelfs voor de zzp-er is deze coaching haalbaar en betaalbaar.

Bij b2b bieden wij een service op maat, ook voor zzp-ers. Dit geldt niet in de laatste plaats voor de kosten. Het kostenplaatje, vaak het eerst waaraan gedacht wordt, maken wij helder, overzichtelijk en betrouwbaar. Geen verrassingen achteraf, vooraf duidelijkheid, dat is de stijl van werken van b2b. Daarom, je bent van harte welkom voor alle vragen die je hebt over onze service als het gaat om klantenwerving, maar ook over de kosten. Vooraf verstrekken wij een gratis offerte, die tevens vrijblijvend is. Ontdek daarom waarin wij behulpzaam kunnen zijn van b2b in marketing.

Contact telemarketing tarieven

Neem op de door jou gewenste wijze contact met ons op, voor al je vragen en wensen. Dit kan per telefoon, e-mail en het formulier van onze website. Wij zijn daardoor altijd bereikbaar, dus doe snel een beroep op de service voor code telemarketing van tvvsales.nl.

Vind hier meer informatie omtrent telemarketing