Telemarketing Rotterdam

Een oude stad, waarin veel nieuws te vinden is. De moderne gebouwen, bruggen met strakke belijning geven allemaal de indruk van een moderne stad, met een goede traditionele basis. Vele bedrijven en kantoren hebben er een thuis gevonden, binnen- en buitenlandse bedrijven. De haven is uiteraard het visitekaartje van deze stad, dit zorgt voor de grote bedrijvigheid. Deze activiteiten en de vele bedrijven, hebben uiteraard de beste en modernste telemarketing nodig. Dankzij bnb (business to business) van tvvsales.nl is deze ook voor Rotterdam voorhanden.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Vele vormen van marketing

Bij tvvsales.nl hebben wij de veelzijdigheid die een stad als Rotterdam nodig heeft. Bij b2b van tvvonline wordt gezorgd voor de beste marketing, leadgeneratie, klanten werven en nog veel meer. Daarom is het geen verrassing dat wij ons bezig  houden met koude acquisitie. Vaak wordt in personeelsadvertenties aangegeven dat acquisitie niet op prijs wordt gesteld. Maar het kan ook anders, dat wordt bewezen bij tvvsales. Alles is erop gericht om elk bedrijf in alle opzichten te vergroten, koude acquisitie kan hierbij heel behulpzaam zijn. Deze term bewijst opnieuw de veelzijdigheid van tvv sales en niet te vergeten, b2b, van business to business, daar gaat het om. Het uitbesteden van deze service voor jouw bedrijf bij tvvsales kan je in alle opzichten veel ruimer maken. Beiden plukken we de vruchten ervan!

Aangepast

Met open vizier, met respect voor eigenheid van elk bedrijf, ook dat van jou! Bedrijven zijn divers, net als producten en niet vergeten te klanten. Daarom passen wij de strategie van telemarketing volledig aan, zorgen we voor service op maat. Jouw bedrijf is uniek, de strategie daarom ook. De juiste klantenkring in het vizier krijgen, ofwel de juiste doelgroep, dat is alvast punt 1. Maar de rest ook, de gesprekstechnieken, de wijze van werken en de beloning voor de klanten, wij denken overal aan.

Prijs

Deze aanpasing geldt ook als het gaat om de prijs. De overzichtelijke offerte wordt vooraf verstrekt, geen ongaangename verrassingen achteraf. Alles is gratis en vrijblijvend, ook de informatie, adviezen en offertes. Maar het belangrijkste van dit alles is deze leus van ons bedrijf: ‘no cure, no pay’. Zo ben je pas echt verzekerd van waarde voor je geld.

Daarom, doe het beste voor je bedrijf en ontdek wat tvvsales.nl voor je kan betekenen.