Telemarketing Amsterdam

Amsterdam, de bruisende hoofdstad van ons kikkerlandje, staat bol van de bedrijvigheid. Inderdaad, vele bedrijven, klein en groot, oud en nieuw, nationaal of internationaal. In Amsterdam heb je alles wat je nodig hebt, gelukkig ook de beste service voor telemarketing. Er is professionele hulp voorhanden voor b2b. Business to business dat is de beste hulp voor elk bedrijf als het gaat om telemarketing. Het is een breed begrip, telemarketing, daarom zullen we er wat dieper op ingaan, om de strekking ervan te ontdekken.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

 

Telemarketing

Er kunnen allerlei redenen zijn om met een nieuwe manier aan marketing te gaan werken. Het kan gaan om het updaten van de reeds bestaande website, maar ook om met een nieuw bedrijf helemaal bij het begin te beginnen. Maar ook voor reeds bestaande bedrijven kan er een nieuw begin worden gemaakt als het gaat om marketing.

Bij tvvsales.nl nemen wij elke nieuw ontwikkeling op in het systeem, om up-to-date te blijven. Daarom ben je verzekerd van het nieuwste van het nieuwste. Marketing omvat veel zaken, van reclame via de sociale media tot en met een persoonlijk gesprek met je client.

Telemarketing voor de meest uiteenlopende zaken, van klachtentelefoon tot research via de telefoon, of gewoon verkopen per telefoon. In een persoonlijk gesprek met een klant, of per mail, wij zorgen voor de professionele uitvoering, die je kunt uitbesteden aan ons, of met de juiste coaching zelf wilt gaan doen. Bij tvvsales.nl weten we alles van de juiste openingszin, de gesprekstechnieken, om ervoor de zorgen dat een secretaresse toch naar je luistert en zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen.

Aangepast

Met een makelaarskantoor, een bank, een verzekeringsbureau sta je anders tegenover de klanten dan als het gaat om een online warenhuis, een restaurant of een reisbureau. Wij hebben echter alles in huis bij tvvsales.nl om elke vorm van communicatie met elke klant op de juiste wijze in te vullen. Ook als het gaat om boze en agressieve klanten, klanten die helemaal niet geїnteresseerd lijken te zijn of een secretaresse die je wil afpoeieren. Het doen van onderzoek binnen een bepaalde doelgroep, met de juiste vragen, het komt allemaal voor elkaar. De service van tvvsales.nl is in alle opzichten op maat. De klant en de wensen van deze klant staan bij ons volledig centraal. Wij helpen om bedrijf en de toekomstige klant op de juiste manier met elkaar in contact te brengen en uiteraard te blijven. Elk bedrijf heeft een bepaalde doelgroep, een eigen identiteit, een uniek product, daarom verdient elk bedrijf een precies aangepaste strategie.

Strategie en uitvoering

De strategie wordt uitgwerkt, ook als het gaat om de te behalen doelen. Bij het niet halen van de doelen, is er geen sprake van betaling. Hierdoor ben je bijna gegarandeerd op succes. Wij bewijzen dat ook startende of kleine bedrijven een beroep kunnen doen op onze service. Alle informatie, adviezen enoffertes, deze worden vooraf gratis verstrekt en verplicht je tot niets. Neem daarom snel contact met ons op, via de telefoon, de e-mail of het contactformulier.

Vind hier meer informatie omtrent telemarketing