Telefonische verkooptraining

Een methode die door vrijwel iedereen als irritant wordt ervaren, maar bij tvvsales.nl weten we precies hoe de negatieve associatie kan worden omgekeerd naar een positieve uitdaging. Verkopen via de telefoon is zeker nog steeds de moeite waard. Met de juiste gesprekstraining, de beste voorwaarden kun je nog versteld staan als het gaat om de winst die het uiteindelijk op zal brengen. Allemaal van b2b, via tvvsales.nl.

Acquisitie

Deze vorm van marketing is altijd belangrijk. De wijze van acquisitie waar we het nu over hebben betekent een callcenter, outbound. Uitgaande telefoons, die de (toekomstige) klanten ontvangen, met informatie over wat er in alle opzichten te koop is.

Deze outbound callcenter en het personeel, het kan allemaal met de hulp van tvvsales.nl op gang komen.

Details telefonische verkooptraining 

Hoewel het mag lijken alsof het niet zo moeilijk is, kan dit toch tegenvallen. Er zijn zoveel factoren die meewegen, het stemgeluid, gesprekstechnieken en ook op korte wijze informatie door de telephonist, er komen inderdaad veel details bij kijken.

De techniek van het callcenter, tot en met de slotzin, er wordt overal voor gezorgd. Gaat het om een outbound callcenter, dan is er de allerbeste training voorhanden. Deze gaat inderdaad over stemgeluid, intonatie, maar ook de voorbereiding en de afwerking. Wij helpen je met de beste begroeting ,openingszin en het geven van een ‘spreekbeurt’ over je product in 30 seconden! Het afscheid nemen is niet minder belangrijk en vooral niet te vergeten, het vervolg. Een vervolgafspraak, het opnemen van gegevens etc.

De persoon die je wilt benaderen, moet uiteraard een onderdeel zijn van je doelgroep, je moet in de juiste vijver vissen! De beoogde personen worden de prospecten genoemd, omdat ze (nog) geen klant zijn. Bepaal welke je wilt benaderen.

Wat je ook wilt verkopen, de prospect heeft nog geen belangstelling. Deze is feitelijk alleen geїnteresseerd als een product of dienst een probleem oplost, dat aan de orde is.

Eigenheid verkooptraining op locatie

Of het nu om een grote bank gaat, een klein makelaarskantoor, wij houden rekening met alles. Huizen of hypotheken verkopen, reizen aanbieden via je reisbureau, alles wordt op maat afgestemd. Wij van b2b respecteren ieders eigenheid, ook dat van jouw of jullie bedrijf.

Contact

Neem op de door jou gewenste wijze contact met ons op, voor al je vragen en wensen. Dit kan per telefoon, e-mail en het formulier van onze website. Wij zijn daardoor altijd bereikbaar, dus doe snel een beroep op de service voor code telemarketing van tvvsales.nl.

Meer informatie over de verkooptrainingen;