Omzet verhogen winkel

Dit zal elke eigenaar of bedrijfsleiders in een winkel bijzonder interesseren. Wel kan het meteen vragen oproepen, hoe, op korte of lange termijn de omzet verhogen, waar het dan precies om gaat. Gelukkig ben je bij bnb van tvvsales.nl

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Het zit anders dan je denkt

Wellicht denk je in eerste instantie aan meer klanten. Uiteraard is het geen verkeerd idee, hier aan we later nog op in, maar het kan zelfs nog eenvoudiger. De professionele hulp van tvvsales.nl zal je veel verder helpen. De klantenkring vergroten is uiteraard een optie, een goede. Maar we beginnen bij het begin, welke producten je verkoopt en welke doelgroep je wilt bereiken met je artikelen. Met warme en koude acquisitie kun je inderdaad een grotere groep bereiken.

Maar het kan zelfs nog eenvoudiger. Zeker als je reeds een vaste klantenkring hebt, dan zijn er zelfs al mogelijkheden om de aankopen die door hen worden gedaan, te vergroten. Meer uitgaven per klant. Ook prijsverhoging kan werken, dit is enerzijds een open deur, maar anderzijds iets wat vaak vergeten wordt.

Inkopen op een voordelige wijze, dat is ook een mogelijkheid. Wij denken graag met je mee.

Strategie

Dit is van uitermate groot belang. De strategie voorbereiden, uitvoeren en evalueren, gebeurt met behulp van b2b van tvvsales.nl allemaal. Het traject maken we van A tot Z af. Mochten er onderweg aanpassingen moeten worden gemaakt, dan zorgen wij daarvoor.  In overleg met de klant, die bepaalt hoe het traject zal lopen, wij houden rekening met jouw wensen. Stap vor stap wordt alles uitgewerkt en zorgvuldig bepaald wat het op moet leveren, meer (vaste) klanten, meer omzet, meer verkoop van het product of nog meer dan dat. Indien de doelen worden niet bereikt worden, dan is er sprake van ‘no cure, no pay’.

Doelgroep

Een winkel die keukens verkoopt heeft een andere doelgroep dan een een zaak met revalidatieartikelen, of een verzekeringsmaatschappij. Het is onze uitdaging om de doelgroep nauwkeurig te bepalen en daarom te ontdekken hoe deze groep te bereiken en op de juiste manier telemarketing te doen.

Eigenheid

Of het nu om een grote bank gaat, een klein makelaarskantoor, wij houden rekening met alles. Huizen of hypotheken verkopen, reizen aanbieden via je reisbureau, alles wordt op maat afgestemd. Wij van b2b respecteren ieders eigenheid, ook dat van jouw of jullie bedrijf.

Contact met b2b tvvsales

Neem daarom contact met ons op, op je eigen manier. Dit kan per telefoon (ook vanuit het buitenland), per e-mail of je vult het contactformulier in op de website. Daarom, ook voor jou of jullie staan we klaar, van b2b van tvvolnine. Alle contactmomenten zijn gratis en vrijblijvend, dit geldt uiteraard ook voor informatie en offertes. Mede vanwege de offerte maak je kennis met onze werkwijze, overzichtelijk en betaalbaar.