Omzet verhogen bestaande klanten

Daar zijn inderdaad manieren voor! Het is namelijk niet altijd noodzakelijk om je omzet te verhogen met het werven van nieuwe klanten, integendeel. Je klantenkring die redelijk vast is, kan al voor meer inkomsten zorgen. Hoe? Dat weten we bij tvvsales.nl bijzonder goed!

Er zijn bijzonder veel voordelen als het gaat om de omzet verhogen bij de vaste klanten, juist omdat er reed contact is.

Methoden verhogen bestaande klanten

Bij klanten is er sprake van een relatie, daarom gaat het om warme acquisitie. De klanten zijn geen prospecten (een mogelijke klant benaderen), maar er is sprake van contact, voor korte of een lange termijn. Bestaande klanten en relaties, de kring is inderdaad ruimer danje zou vermoeden, zelfs iemand die alleen gegevens achterlaat kun je reeds als klant beschouwen. Maar er zijn meerdere voordelen. Het effect van warme acquisitie is veel groter dan dat van koude, in het algemeen. Daarbij komt nog dat je doordat je de klant(enkring) kent, weet wat de behoeften van deze klanten zijn, dan wordt het nog eenvoudiger om de verkoop uit te breiden.

Een voorbeeld van warme acquisitie is een outbound callcenter. De klanten worden gebeld om aanbiedingen door te geven, om concact te houden, of om research te doen. Een enquête of research, zo kom je veel te weten over je klantenkring.

Ook een inbound callcenter kan helpen, zeker als het telefoonnummer gratis is. Voor allerlei diensten, zoals ruilen, terugbrengen, maar ook informatie en het gebruik van de artikelen. Een vriendelijke stem aan de telefoon kan veel doen. Bovendien,

Meer uitgaven (vasten) klant verhogen bestaande klanten

Er zijn allemaal mogelijkheden om ervoor te zorgen dat de bestaande klant(en) structureel meer kopen en dus voor een hogere omzet zorgen. Door hen te blijven benaderen op diverse manieren en uiteraard zorgen voor leuke aanbiedingen, dat kan helpen. Pas vooral op voor de valkuil van veel ondernemers, dat je je zoveel op het werven van nieuwe klanten stort, dat je de vaste klantenkring vergeet. Daarbij komt nog dat het voordeliger is om vaste klanten meer te laten kopen, nieuwe klanten werven is maar liefst 5 maal duurder!

Evaluatie strategie verhogen bestaande klanten

Evaluatie is het kernwoord voor de strategie. Ontdekken of en hoe de doelen bereikt worden, of helaas niet gehaald worden.

Marketing, in welke vorm dan ook, is gericht op ontwikkeling en uitbreiding. Daarom is het van belang dat er gecontroleerd wordt of de juiste stappen worden uitgevoerd en deze het gewenste effect hebben. Uitbreiding van klantenkring, prodcuctverkoop, naamsbekendheid en uiteraard omzet, daar gaat het allemaal om.

Offerte

Neem op de door jou gewenste wijze contact met ons op, voor al je vragen en wensen. Dit kan per telefoon, e-mail en het formulier van onze website. Wij zijn daardoor altijd bereikbaar, dus doe snel een beroep op de service voor code telemarketing van tvvsales.nl. Daarom staat het vrij een offerte te vragen gratis en vrijblijvend. Tob daarom niet langer, maar doe een beroep op de professional, die dankzij ‘no cure no pay’ een bijzonder groot voordeel heeft.