Nieuwe klanten werven b2b

De tijd gaat hard en het werk gaat door. Daarom is het werven van nieuwe klanten zo belangrijk, om de eventuele afhakers weer in te vullen, maar ook om de klantenkring in het algemeen uit te breiden, voor korte of lange termijn. Business to business, dat is onze naam en dat is wat wij doen. Een betrouwbare en professionele service, dat is wat wij te bieden hebben, maar tevens ook betaalbaar, zelfs voor de zzp-er. Er wordt een scala aan producten aangeboden, waaronder de mogelijkheid om klanten te werven voor uw specifieke bedrijf.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Ontwikkelen

Jij als bedrijf en wij als b2b moeten up-to-date zijn, eigentijds en zelfs futuristisch. Efficiency, helderheid en betrouwbaarheid, dit zijn allemaal zaken die van het grootste belang zijn. Als eigenaar van een bedrijf, als zzp-er, als instelling of welke zaak dan ook, is het van groot belang om klanten te werven en te behouden.  Juist door dit uit te besteden aan de professionele zorg kunt u er winst uithalen, meer dan u reeds denkt!

Op moderne, aangename en aantrekkelijke wijze kunnen nieuwe klanten worden genomen. Bij b2b respecteren we de eigenheid van elk bedrijf en van het product dat door het bedrijf wordt aangeboden. Het is van groot belang om de doelgroep precies te bepalen, om zo de kans op succes te vergroten. U als eigenaar, of als team, kan dat gerust aan onze handen toevertrouwen.

Een vakantiepark heeft immers een andere doelgroep dan een winkel met kantoorproducten, een zaak voor kinderkleding is weer op andere klanten gericht dan revalidatie artikelen. Wij maken alles aantrekkelijk en overzichtelijk. Hoe beter wij dit doen, des te groter zijn de kansen op verruiming van klantenkringen.

Maar ook andere zaken kunnen een beroep op ons doen, het gaat niet altijd om concrete zaken. Hulpverlening, advocaten, prive leraren, scholen en klinieken, bedrijven die de boekhouding van andre bedrijven verzorgen, wij ontwikelen de beste methode om de kring met klanten gestaag uit te breiden en te behouden.

Welke groep u ook wilt benaderen met welk product of welke service, bij b2b weten we precies hoe de losse einden aan elkaar te knopen. Zo kunt u met een gerust hart verder met uw bedrijf.

Kosten overzichtelijk

Bij b2b bieden wij een service op maat, ook voor zzp-ers. Dit geldt niet in de laatste plaats voor de kosten. Het kostenplaatje, vaak het eerst waaraan gedacht wordt, maken wij helder, overzichtelijk en betrouwbaar. Geen verrassingen achteraf, vooraf duidelijkheid, dat is de stijl van werken van b2b. Daarom, u bent van harte welkom voor alle vragen die u heeft over onze service als het gaat om klantenwerving, maar ook over de kosten Vooraf verstrekken wij een gratis offerte, die tevens vrijblijvend is. Ontdek daarom waarin wij behulpzaam kunnen zijn van b2b als het gaat om klantenwerving.