Leads opvolgen

De leadgeneratie  is de meest eigentijdse vorm van klantenwerving. Jij met een groot of klein bedrijf, of als zzp-er, wie heeft geen belangstelling voor een grotere klantenkring? Het woord ‘leads’ staat voor de toekomstige klant die interesse toont. Denk vooral niet dat deze toch wel zullen komen. Bij tvvsales.nl zorgen we voor b2b, precies wat je nodig hebt!

Diversiteit

Stel je eens voor, een verzekeringsbedrijf huurt ons in. Wij zorgen dat er perfecte afspraken worden gemaakt tussen de verzekeringsmaatschappij en de client(en). Gaat het om een makerlaadij, dan kunnen wij ook bijdragen aan de perfecte wijze van het maken van afspraken. Op de meest efficiënte en modernste wijze wordt alles voor beide partijen overzichtelijk.

Wij respecteren de eigenheid van elk bedrijf en product. Zo komen we tot de beste manier van communiceren en afspraken maken, zodat de klant in alle opzichten centraal staat en op het juiste moment wordt geholpen. Zowel client als bedrijf plukken de vruchten van de service van b2b. Denk daarom niet dat deze service niet op jouw bedrijf of product kan worden toegepast, tvvonline is er echt voor iedereen grote en kleine bedrijven, zelfs voor zzp-ers hebben wij interessante aanbiedingen.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Uitvoering leadgeneratie

Meestal gaat de leadgeneratie via websites. Potentiële klanten of belangstellenden kunnen hun gegevens achterlaten via de website. Dit kan gaan om een e-mail adres, maar zelfs al het telefoonnummer of het bezoekadres. Het kan behulpzaam zijn om deze acties te belonen, met korting, een prijs in het vooruitzicht stellen of op andere manieren.

De leadgeneratie kan ook gaan om een callcenter, die aan outbound doet. Deze belt mogelijke klanten binnen de gestelde doelgroep. Met de juiste training en gesprekstechniek hoeft dit helemaal niet moeilijk te zijn, integendeel, om de aandacht van de potentiële klant te krijgen.

Bij tvvsales.nl nemen wij elke nieuw ontwikkeling op in het systeem, om up-to-date te blijven. Daarom ben je verzekerd van het nieuwste van het nieuwste.

Het kan gaan om het updaten van de reeds bestaande website, maar ook om met een nieuw bedrijf helemaal bij het begin te beginnen. Maar ook voor reeds bestaande bedrijven kan er een nieuw begin worden gemaakt als het gaat om marketing.

Het volgen van de leads

Ja, nu gaat het om het ‘echie’. De kunst is niet alleen om de aandacht van de klant op te vangen, maar ook om deze voor blijvend te werven. De succesformulie eigen maken, dat is het geheim. Als het om een e-mail adres gaat dat via de website is doorgegeven, is het gemakkelijk om te mailen (direct!). Dit geldt tevens voor het telefoonnummer. Via deze manieren kun je een gesprek regelen met de belangstellende en met behulp van de beste gesprekstechnieken je service of product aanbieden.

Gratis offerte
Het is niet onze stijl om mensen achteraf onverwachte rekeningen te sturen. Daarom verstrekken wij vooraf, gratis en vrijbijvend, een offerte. Deze is overzichtelijk en begrijpelijk, toch kun je ook nog bij ons aankloppen als het gaat om uitleg. Advies en informatie is tevens gratis en uiteraard vrijblijvend. Laat je inspireren door onze mogelijkheden en de betaalbaarheid. We hopen je snel als onze klant te begroeten.