Lead generatie

Wellicht een bekende term voor jou, of minder bekend. Daarom lichten we deze term toch nog eens heel goed uit, zodat je weet wat het is, maar ook hoe het van toepassing kan zijn op jouw bedrijf. De werkelijke betekenis van lead generatie is: de activiteiten van een bedrijf doet, om in contact te komen met de bestande klantenkring, het werven van nieuwe klanten en contact te krijgen met de doelgroep.

Een aantal voorbeelden als het gaat om lead generatie zijn: telemarketing, callcenter, koude acquisitie, beurzen, promotie-evenenmenten en netwerk bijeenkomsten. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden, maar bij deze zijn de meest bekende genoemd.

Maar nu het specifieke woord ‘lead’. De (toekomstige) klant die belangstelling heeft voor een van de services, artikelen of producten van het bedrijf en ingaat op het aanbod, wordt de lead genoemd. Toch is dit ook enigszins een kwestie van interpretatie, er zijn bedrijven die een persoon een ‘lead’ noemen, als deze allen nog een e-mail adres heeft achtergelaten.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Je wilt jouw bedrijf en product aan de man brengen. Het is belangrijk om de doelgroep zorgvuldig in kaart te brengen en deze met behulp van de genoemde methoden te bereiken.

Belang van leadgeneratie

Om het kort en duidelijk te zeggen: het gaat om uitbreiding van alles van je bedrijf. De klantenkring, de contacten en afspraken, de communicatie, verkoop van producten, alles kan meer worden met behulp van llead generatie. Dit is een professionele term, daarom is een professionele aanpak onontbeerlijk. Denk niet dat als je product en/of service goed is (zoals bijvoorbeeld een cateringbedrijf), de klanten uitzichzelf zullen komen. Je hebt professionele marketing nodig De hulp van tvvonline is in alle opzichten de beste, ook voor iedereen. Juist de specifiteit van jouw of jullie bedrijf is ons uitgangspunt, dit geldt uiteraard ook voor het te verhandelen product. Gaat het om verzekeringen, hypotheken, warenhuizen, meubelzaken of schoonmaakbedrijven, het komt allemaal in orde.

Prijs

Deze aanpasing geldt ook als het gaat om de prijs. De overzichtelijke offerte wordt vooraf verstrekt, geen ongaangename verrassingen achteraf. Alles is gratis en vrijblijvend, ook de informatie, adviezen en offertes. Maar het belangrijkste van dit alles is deze leus van ons bedrijf: ‘no cure, no pay’. Zo ben je pas echt verzekerd van waarde voor je geld.

Daarom, doe het beste voor je bedrijf en ontdek wat tvvsales.nl voor je kan betekenen. Neem contact op met tvvsales.nl via de e-mail, telefoon of het invulformulier op onze site.

Verschillende soorten leadgeneratie