Lead generateratie b2b

Nee, dit is geen buitenlandse taal, de leadgeneratie is het kernwoord voor de hedendaagse wijze van marketing van een bedrijf. Business to business is de meest eigentijdse vorm om je klantenkring te vergroten, een beter contact opbouwen met jouw specifieke doelgroep.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Wat is ‘lead’?

In gewoon Nederlands betekent leadgeneratie eenvoudigweg het werven van klanten. Het woord ‘lead’ staat voor een klant die op de een of andere manier contact wil blijven hebben met het bedrijf, bijvoorbeeld door het achterlaten van een e-mail adres of telefoonnummer.

Contact leggen vanuit het bedrijf met de potentiële klant. Veel acties staan in een negatief daglicht, zoals een outbond callcenter of opdringerige emails. Echter, bij tvvsales.nl is deze opdracht is de juiste handen.

De juiste website ontwikkelen, de beste reclame e-mails, folders, telemarketing of een outbound callcenter (waaruit  de potentiële klant wordt gebeld), tvvsales.nl heeft de beste service in huis. Deskundig staan wij je bij om voor jouw bedrijf op de juiste wijze te promoten met de leadgeneratie en zo je klantenkring uit te breiden. Met speciale gesprekstechnieken, omgang met een secretaresse en andere handigheden wordt je klantenkring absoluut ruimer, net als je hele bedrijf uiteraard!

Mede dankzij de deskundige professionele hulp van 2b2 tvvsales.n ontdek je hoe alle drempels worden weggenomen als het gaat om in contact te komen met je toekomstige klant/klantenkring. Zelfs al is je product nog zo goed, de verkoop gaat nooit vanzelf, dat is iets om aan te denken.

Strategie

Dit is van uitermate groot belang. De strategie voorbereiden, uitvoeren en evalueren, gebeurt met behulp van b2b van tvvsales.nl allemaal. Het traject maken we van A tot Z af. Mochten er onderweg aanpassingen moeten worden gemaakt, dan zorgen wij daarvoor.  In overleg met de klant, die bepaalt hoe het traject zal lopen, wij houden rekening met jouw wensen. Stap vor stap wordt alles uitgewerkt en zorgvuldig bepaald wat het op moet leveren, meer (vaste) klanten, meer omzet, meer verkoop van het product of nog meer dan dat. Indien de doelen worden niet bereikt worden, dan is er sprake van ‘no cure, no pay’.

Offerte

Neem op de door jou gewenste wijze contact met ons op, voor al je vragen en wensen. Dit kan per telefoon, e-mail en het formulier van onze website. Wij zijn daardoor altijd bereikbaar, dus doe snel een beroep op de service voor code telemarketing van tvvsales.nl. Daarom staat het vrij een offerte te vragen gratis en vrijblijvend. Tob daarom niet langer, maar doe een beroep op de professional, die dankzij ‘no cure no pay’ een bijzonder groot voordeel heeft.