Koude acquisitie

Waar denk je aan, als het om acquisitie gaat? Bijvoorbeeld opdringerigheid, ongewenste telefoontjes en/of email, om kort te zeggen: irritatie. Je wilt er wellicht aan beginnen met je bedrijf, maar vanwege alle bezwaren weet je niet hoe. Bij bnb van tvvsales.nl doen we twee zaken. We helpen je van je bezwaren af en bieden je de mogelijkheden voor effectieve koude acquisitie.

Het verschil met warme acquisitie

Acquisitie in het algemeen gaat om het benaderen van potentiële klanten. Dit kan met allerlei vormen van marketing. Gaat het om warme acquisitie is er sprake van een reeds bestaande relatie tussen twee bedrijven of bedrijf en klant.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Uitleg

Bij elke vorm van marketing, dus ook bij koude acquisitie, gaat het om uitbreiding van je bedrijf in de wijdste betekenis. Meer omvang, meer productie, meer klandizie, meer naamsbekendheid, meer populariteit voor je bedrijf. Ook de term koude acquisitie mag in het geheel niet ontbreken.

Bij warme acquisitie, dan gaat het om gerichte acquisitie bij een concrete vacature. Bij koude acquisitie is het anders, dan is de breedte veel ruimer, namelijk niet bij concrete personen of klantenkringen. Koude acquisitie is het contact maken met mensen met wie (nog) geen binding is vanuit het bedrijf, mensen of bedrijven benaderen. Dit kan op velerlei wijzen, telefoon, e-mail en andere communicatiemiddelen. Maar dit is pas het begin, het reikt uiteraard veel verder dan dit.

Acquisitie is een vak op zichzelf en is het kloppende hart van elk bedrijf. Hoewel het op het eerste gezicht moeilijk zal lijken en er belemmeringen zijn, als het gaat of dit welkom is bij de klant, zul je verrast zijn van de bijzondere technieken, op het gebied van software, maar ook met de gesprekstechnieken.

Outbound callcenter

Een goede begroeting, een pakkende  openingszin, een presentatie van het product in 30 seconden, zo kom je al heel dichtbij de potentiële klant. Er zijn ook manieren die helpen om met secretaresses om te gaan, zeker als het gaat om hen die je snel willen afpoeieren. Zo kom je tot een vervolggesprek en zelfs tot echte afspraak, om elkaar in levende lijven te ontmoeten.

Professioneel

Tvvsales heeft alles in huis om dit op de beste wijze te doen. De kosten die eraan verbonden zijn, wegen niet op tegen het effect van koude acquisitie. Wij bieden de beste openingszinnen, de groet, de voorbereiding, maar ook om in concrete termen het product van het bedrijf aan te bieden. Mensen willen geen ellenlang verhaal, maar duidelijkheid. Alles moet aantrekkelijk klinken en hierdoor de aandacht van de hopelijk toekomstige klant trekken. Wij denken van A tot Z met je mee, en behandelen elke klant even aandachtig. Een grote verzekeringsmaatschappij of een zzp-er, beiden krijgen de allerbeste service van tvvsales. Daarom, de beste aanprijzing van je product, beter kun je niet wensen.