Koude acquisitie verboden

Een extra grote uitdaging. Dat acquisitie op zijn zachtst gezegd niet welkom is, is bekend. Maar sinds 2018 lijkt het of het verboden is. Dit is uiteindelijk niet zo, maar er zijn wel veel meer voorwaarden aan verbonden. Bij de b2b van tvvsales.nl zijn wij altijd van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte en laten ons handelen niet beperken. Daarom, acquisitie is zo belangrijk voor een bedrijf, dit is de basis om de klantenkring en dus de omzet vergroten. Maak daarom van de nood een deugd, ontdek wat de mogelijkheden zijn en blijven.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Hoe dan ook, er is geen sprake van een echt verbod!

Koude acquisitie

Acquisitie is een vak op zichzelf en is het kloppende hart van elk bedrijf. Hoewel het op het eerste gezicht moeilijk zal lijken en er belemmeringen zijn, als het gaat of dit welkom is bij de klant, zul je verrast zijn van de bijzondere technieken, op het gebied van software, maar ook met de gesprekstechnieken.

Mail/website

Het eerste en het meest voor de hand liggende voorbeeld, via de website of e-mail. Hiervoor zijn de modernste technieken ter beschikking. B2b van tvvsales.nl zorgt voor de beste software, maar ook voor de beste technieken om met klanten in contact te komen. De aandacht vasthouden en ervoor zorgen dat de klant gegevens achterlaat, zelfs al is het maar een e-mail adres. Ook kan er sprake zin van een pop-up in beeld, waarin de prospect zijn/haar gegevens kan doorgeven.

Met een pakkende mail (daar zijn voorbeelden van) of een uitstekende website, komt het in orde met de professionele hulp van tvvsales.nl

Outbound callcenter

Een goede begroeting, een pakkende  openingszin, een presentatie van het product in 30 seconden, zo kom je al heel dichtbij de potentiële klant. Er zijn ook manieren die helpen om met secretaresses om te gaan, zeker als het gaat om hen die je snel willen afpoeieren. Zo kom je tot een vervolggesprek en zelfs tot echte afspraak, om elkaar in levende lijven te ontmoeten.

Het blijft toegestaan

Uiteraard is er geen sprake van acquisitie in het algemeen, als je bepaalde gegevens niet mag gebruiken. Dit bijft ook toegestaan, maar er zijn wel duidelijke richtlijnen voor. Wat bijvoorbeeld niet is toegestaan om een lijst met namen en telefoonnummer van een bedrijf te gebruiken.

Het is echter wel toegestaan om openbare gegevens te gebruiken, zoals bij Linkedln. Als er een telefoonnummer van een bedrijf op de website zit, die dit bedrijf promoot, dan mag dit gebruikt worden voor koude acquisitie.

Het heeft allemaal te maken met de regels rondom de wetten van de privacy. Maar geen nood, er blijven genoeg mogelijkheden over. Nog meer reden om aan te kloppen bij tvvsales.nl.

Offerte

Neem op de door jou gewenste wijze contact met ons op, voor al je vragen en wensen. Dit kan per telefoon, e-mail en het formulier van onze website. Wij zijn daardoor altijd bereikbaar, dus doe snel een beroep op de service voor code telemarketing van tvvsales.nl. Daarom staat het vrij een offerte te vragen gratis en vrijblijvend. Tob daarom niet langer, maar doe een beroep op de professional, die dankzij ‘no cure no pay’ een bijzonder groot voordeel heeft.