Koude acquisitie training

Wat komt er in je op als het gaat om koude acquisitie? Irritatie, bellen, opdringerigheid via de website van een bedrijf. Bij tvvsales.nl helpen wij om al deze associaties om te draaien als een plezierige manier om veel meer klanten en belangstellenden te werven. De training houdt van alles in, daarom zetten we het voor je op een rijtje.

Koude acquisitie kan gaan om werven via de website, maar ook met behulp van een outbound callcenter. Beien hebben voor en naelen.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Inhoud training

Van A tot Z, dat is de werkwijze van tvvsales.nl. Van koude acquisitie naar een warme relatie met een (vaste) klant. Zo maak je je klantenkring absoluut groter. De voorbereiding van de acquisitie, de juiste informatie en mogelijkheden via de website, waar je hoopt dat de toekomstige ‘lead’

Alles over bnb tvvsales.nl

Een modern en geavanceerd bedrijf, met uitstekende communicatietechnieken. Voor elk bedrijf stippelen we de strategie uit als het gaat om de beste resultaten. Marketing op diverse manieren, van telefoon tot en met sociale media, via  e-mail of andere technieken. Ook inhoudelijk wordt het opgelost, met de juiste gesprekstechnieken. Zelfs voor afspraken met klanten hebben wij uitstekende manieren om dit in te vullen, zelfs op het niveau van directie en het management.

Bij ons vind je de beste manieren voor online marketing, voor telemarketing, beiden voor websites. Deze worden zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt voor de klant, modern en niet te vergeten, efficiënt. Uiteraard heb jij als klant de meeste inspraak.

De service gaat nog verder dan dat, er is ook een mogelijkheid voor coaching. Coaching voor het zo belangrijke marketing zodat het bedrijf in alle opzichten zal groeien. Verder nog specifiek voor het niveau van de directive en management.

De lat ligt hoog bij tvvsales.nl als het gaat om de allerbeste vorm van b2b. Het maximale voor je bedrijf, als het gaat om klandizie, verkoop, omzet en personeel. Bedrijven die door ons zijn geocached zijn soms uitgegroeid van 2 tot 50 werknemers!

Jij als bedrijf en wij als b2b moeten up-to-date zijn, eigentijds en zelfs futuristisch. Efficiency, helderheid en betrouwbaarheid, dit zijn allemaal zaken die van het grootste belang zijn en gelukkig kenmerken deze woorden onze service. Met de juiste telemarketing lijd je geen verlies, integendeel, het is de investering meer dan waard. Met de juiste strategie gaan wij doelgericht te werk.

Het is namelijk zo ‘no cure no pay’ als het gaat om tvvsales.nl. Geen resultaat, dan geen betaling, zo werken wij. Dit zijn inderaad allemaal voordelen en goede redenen met tvvsales.nl in zee te gaan.