Koude acquisitie 2018

Bij bnb van tvvsales.nl zijn we bepaald niet van gisteren, wel van vandaag en morgen.

Uitleg

Bij elke vorm van marketing, dus ook bij koude acquisitie, gaat het om uitbreiding van je bedrijf in de wijdste betekenis. Meer omvang, meer productie, meer klandizie, meer naamsbekendheid, meer populariteit voor je bedrijf. Ook de term koude acquisitie mag in het geheel niet ontbreken.

Bij warme acquisitie, dan gaat het om gerichte acquisitie bij een concrete vacature. Bij koude acquisitie is het anders, dan is de breedte veel ruimer, namelijk niet bij concrete personen of klantenkringen. Koude acquisitie is het contact maken met mensen met wie (nog) geen binding is vanuit het bedrijf. Dit kan op velerlei wijzen, telefoon, e-mail en andere communicatiemiddelen. Maar dit is pas het begin, het reikt uiteraard veel verder dan dit.

Nadelen koude acquisitie

Deze zijn er uiteraard, maar bij tvvsales.nl weten we hoe deze om te draaien naar voordelen. Bij koude acquisitie kost het altijd meer tijd om van een persoon uit je doelgroep daadwerkelijk als klant te werven. Toch hoeft dit geen probleemte zijn, zeker niet na de nodige training. Met concrete informatie over je bedrijf en prodct, maak je het al gemakkelijker.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Als een ‘lead’ bijvoorbeeld via de website of en telefoongesprek gegevens doorgeeft, dan kun je inderdaad spreken van een lead. Vervolgens is het de kunst om deze te blijven volgen en doorgeven wat nodig is, om een lead daadwerkelijk tot klant te maken.

Professioneel

Tvvsales heeft alles in huis om dit op de beste wijze te doen. De kosten die eraan verbonden zijn, wegen niet op tegen het effect van koude acquisitie. Wij bieden de beste openingszinnen, de groet, de voorbereiding, maar ook om in concrete termen het product van het bedrijf aan te bieden. Mensen willen geen ellenlang verhaal, maar duidelijkheid. Alles moet aantrekkelijk klinken en hierdoor de aandacht van de hopelijk toekomstige klant trekken. Wij denken van A tot Z met je mee, en behandelen elke klant even aandachtig. Een grote verzekeringsmaatschappij of een zzp-er, beiden krijgen de allerbeste service van tvvsales. Daarom, de beste aanprijzing van je product, beter kun je niet wensen.

Informatie

Er wordt vooraf duidelijke informatie verstrekt en tevens een offerte. Zodat er geen sprake zal zijn van onaangename verrassingen achteraf. Tvvsales is een bedrijf waar je van opaan kunt. Wacht daarom niet langer, maar ontdek hoe wij de koude acquisitie kunnen vormgeven, zodat de klantenkring binnen jouw doelgroep zich gestaag uit zal breiden.