Coaching

Coaching is een moderne verzamelnaam van onderwijs, ondersteuning en advies. Ook bij telemarketing voor elk bedrijf is coaching mogelijk, voor elk traject, voor grote en kleine bedrijven, nieuwe en oude bedrijven en uitaard ook voor de zzp-er. Investeer, als zzp-er of als manager van een groot bedrijf met behulp van tvvsales.nl. Denk niet dat we het te moeilijk voor je maken, integendeel. Onze adviseurs staan je bij met raad en daad.  Met ‘coaching’ bedoelen we ook echt support en ondersteuning. We nemen het roer absoluut niet over en passen alles aan op maat voor jou en je bedrijf.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Investering

Met coaching van een professional, die je bij tvvsales.nl kunt vinden, zorg je voor de breedste en beste marketing voor je bedrijf. Wij beginnen bij het begin, of daarvoor zelfs al. Welke producten of service, wat is de doelgroep, dat is het begin en niet te vergeten, de doelgroep.

Deskundig advies

Bij tvvsales.nl ben je gegarandeerd van de deskundigheid, professionaliteit en de ervaring van de coach. Samen halen we het maximale uit de telemarketing. Er zijn zoveel vormen, het begint met de website, dan de vindbaarheid ervan, eventueel een callcenter en nog veel meer. De juiste adwords in de website, koppelen aan zoekmachines en resultaat is verzekerd.

Warme en koude acquisitie zijn beiden goede mogelijkheden. Zo ligt het initiatief bij het bedrijf (koud) of bij de potentiële klant, of in ieder geval, de belangstellende. Dit kan via internet, telefoon, of op papier.

Goede telemarketing is haalbaar voor elk bedrijf, met dank aan de juiste coach. Deze kan voor korte of  langere tijd worden ingehuurd en je zult versteld zijn over de positieve resultaten. De klantenkring zal zich uitbreiden. De reeds bestaande klanten zullen meer besteden bij je bedrijf en de omzet zal ook toenemen. Dit moet je als muziek in de oren klinken!

Dankzij de professionale coach van tvvsales.nl kan de telemarketing een nieuw elan krijgen. Zo zullen andere bedrijven zich verbazen over het resultaat.