Callcenter Rotterdam

Rotterdam met vele bedrijven en inwoners, oude en nieuwe bedrijven, oorspronkelijk uit Rotterdam maar ook andere nationale en internationale bedrijven die gebaat zijn met de beste vormen van marketing. Een callcenter is daar een van!

Callcenters kunnen om allerlei redenen in het leven worden geroepen. Een inbound callcenter als klantenservice, klachtenlijn, bestellijn, reserveringslijn, telefonisch consult of helpdesk. Een outbound callcenter is gewenst bij de telemarketing in het algemeen, om nieuwe klanten te werven, om naamsbekendheid te vergroten of aanbiedingen door te geven aan de doelgroep die je als bedrijf. Een andere manier van outbound is het onderzoek doen binnen de doelgroep voor het product van het bedrijf.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Meest uiteenopende bedrijven

Iedereen kan een beroep doen op de professionele en betrouwbare service, dit gebeurt ook. Onze klanten zijn uitermate divers. Het kan gaan om grote verzekeringskantoren, maar ook om zzp-ers. Nationale en internationale bedrijven maken tevens gebruik van de onbegrensde mogelijkheden van tvvsales.nl. Centrale huisartsenposten, reisbureaus, advocatenkantoren, makelaars, warenhuizen, restaurants en andere horecagelegenheden, wij hebben de meest perfecte vorm van een callcenter voor iedereen in huis. Ook loodgieters, dakreparateurs, supermarkten en opticiens, alles is mogelijk, danzij de flexibiliteit en de professionaliteit van b2b van tvvsales.nl.

B2b tvvsales.n

Of je reeds vertrouwd bent met deze term of niet, verdiep je toch maar goed in dit artikel. Telemarketing is ongelofelijk belangrijk voor elk bedrijf dat zichzelf respecteert, dus ook dat van jou. Wie wil immers niet het modernste, meest efficiënte en met de beste resulaten werken aan telemarketing? Om zowel eigentijds als futuristisch met telemarketing te werken, zodat je bedrijf in alle opzichten zal groeien, klop aan bij 2b2 van tvvsales.nl.

Strategie

Dit is van uitermate groot belang. De strategie voorbereiden, uitvoeren en evalueren, gebeurt met behulp van b2b van tvvsales.nl allemaal. Het traject maken we van A tot Z af. Mochten er onderweg aanpassingen moeten worden gemaakt, dan zorgen wij daarvoor.  In overleg met de klant, die bepaalt hoe het traject zal lopen, wij houden rekening met jouw wensen. Stap vor stap wordt alles uitgewerkt en zorgvuldig bepaald wat het op moet leveren, meer (vaste) klanten, meer omzet, meer verkoop van het product of nog meer dan dat. Indien de doelen worden niet bereikt worden, dan is er sprake van ‘no cure, no pay’.

Prijs

Deze aanpasing geldt ook als het gaat om de prijs. De overzichtelijke offerte wordt vooraf verstrekt, geen ongaangename verrassingen achteraf. Alles is gratis en vrijblijvend, ook de informatie, adviezen en offertes. Maar het belangrijkste van dit alles is deze leus van ons bedrijf: ‘no cure, no pay’. Zo ben je pas echt verzekerd van waarde voor je geld.

Daarom, doe het beste voor je bedrijf en ontdek wat tvvsales.nl voor je kan betekenen.

Vind hier alle informatie over callcenters