B2b afspraken maken

Afspraken belangrijk

Contact tussen bedrijf en client is van groot belang. Daarom is het maken van de juiste afspraken met de juiste mensen, op de juiste momenten zo belangrijk. Welk bedrijf je ook hebt of bent, maak gebruik van de professionele service, helemaal up-to-date manier om het contact tussen bdrijf en klant bijzonder goed te organiseren. Twijfel daarom niet aan de service en expertise van b2b, tvvonline. Zelfs al ben je zzp-er en maak je maar  5 afspraken per week, dan kan onze hulp interessant worden.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Op alle niveaus kan het, zelfs op directie- of managementniveau. Niet alleen de organisatie is belangrijk, ook de inhoud van het gesprek. Wij bieden de juiste hulp als het gaat om gesprekstechnieken, lichaamstaal en de hele gang van zaken in het proces. Met de klant van A naar B, of zelfs helemaal tot Z, met behulp van onze service komt het allemaal in orde. Contact met de klant in een ontmoeting, maar ook per telefoon, of zelfs de chat, het begint allemaal bij het begin en met b2b kan het zomaar helemaal voltooid worden.

Doelgroep

Een winkel die keukens verkoopt heeft een andere doelgroep dan een een zaak met revalidatieartikelen, of een verzekeringsmaatschappij. Het is onze uitdaging om de doelgroep nauwkeurig te bepalen en daarom te ontdekken hoe deze groep te bereiken en op de juiste manier telemarketing te doen.

Eigenheid

Of het nu om een grote bank gaat, een klein makelaarskantoor, wij houden rekening met alles. Huizen of hypotheken verkopen, reizen aanbieden via je reisbureau, alles wordt op maat afgestemd. Wij van b2b respecteren ieders eigenheid, ook dat van jouw of jullie bedrijf.

Contact met b2b tvvsales

Neem daarom contact met ons op, op je eigen manier. Dit kan per telefoon (ook vanuit het buitenland), per e-mail of je vult het contactformulier in op de website. Daarom, ook voor jou of jullie staan we klaar, van b2b van tvvolnine. Alle contactmomenten zijn gratis en vrijblijvend, dit geldt uiteraard ook voor informatie en offertes. Mede vanwege de offerte maak je kennis met onze werkwijze, overzichtelijk en betaalbaar.

Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen als het gaat om de juiste invulling van de afspraken met de zo belangrijke klanten. Communicatie moet van A tot Z goed verlopen, ga daarom te rade bij de professionele ondersteuning van tvvonline.