Acquisitie plan

Acquisitie kan van alles bij je oproepen, irritatie, vragen, bezwaren of mogelijkheden. Bij tvvsales.nl bewijzen we dat alles mogelijk is.

Wat zijn vormen van acquisitie?

Bij elke vorm van marketing, dus ook bij koude acquisitie, gaat het om uitbreiding van je bedrijf in de wijdste betekenis. Meer omvang, meer productie, meer klandizie, meer naamsbekendheid, meer populariteit voor je bedrijf. Ook de term koude acquisitie mag in het geheel niet ontbreken.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Bij warme acquisitie, dan gaat het om gerichte acquisitie bij een concrete vacature. Bij koude acquisitie is het anders, dan is de breedte veel ruimer, namelijk niet bij concrete personen of klantenkringen. Koude acquisitie is het contact maken met mensen met wie (nog) geen binding is vanuit het bedrijf, mensen of bedrijven benaderen. Dit kan op velerlei wijzen, telefoon, e-mail en andere communicatiemiddelen. Maar dit is pas het begin, het reikt uiteraard veel verder dan dit.

Acquisitie is een vak op zichzelf en is het kloppende hart van elk bedrijf. Hoewel het op het eerste gezicht moeilijk zal lijken en er belemmeringen zijn, als het gaat of dit welkom is bij de klant, zul je verrast zijn van de bijzondere technieken, op het gebied van software, maar ook met de gesprekstechnieken.

Plan

Bij tvvsales.nl weten we als geen ander om een strak plan te formeren voor jouw specifieke bedrijf. Wij beginnen namelijk bij het begin, of eigenlijk nog eerder dan dat! De prospecten (toekomstige klanten) die behoren tot de doelgroep, worden zorgvuldig in kaart gebracht. Dan komt de voorbereiding, vervolgens de training voor de beste gesprekstechnieken, ook voor communiceren via e-mail of de website.

Diversiteit

Stel je eens voor, een verzekeringsbedrijf huurt ons in. Wij zorgen dat er perfecte afspraken worden gemaakt tussen de verzekeringsmaatschappij en de client(en). Gaat het om een makerlaadij, dan kunnen wij ook bijdragen aan de perfecte wijze van het maken van afspraken. Op de meest efficiënte en modernste wijze wordt alles voor beide partijen overzichtelijk.

Wij respecteren de eigenheid van elk bedrijf en product. Zo komen we tot de beste manier van communiceren en afspraken maken, zodat de klant in alle opzichten centraal staat en op het juiste moment wordt geholpen. Zowel client als bedrijf plukken de vruchten van de service van b2b. Denk daarom niet dat deze service niet op jouw bedrijf of product kan worden toegepast, tvvonline is er echt voor iedereen grote en kleine bedrijven, zelfs ovor zzp-ers hebben wij interessante aanbiedingen.

Gratis offerte
Het is niet onze stijl om mensen achteraf onverwachte rekeningen te sturen. Daarom verstrekken wij vooraf, gratis en vrijbijvend, een offerte. Deze is overzichtelijk en begrijpelijk, toch kun je ook nog bij ons aankloppen als het gaat om uitleg. Advies en informatie is tevens gratis en uiteraard vrijblijvend. Laat je inspireren door onze mogelijkheden en de betaalbaarheid. We hopen je snel als onze klant te begroeten.