No cure no pay sales for any body

Acquisitie kosten

De kosten moeten voor de baat gaan, dat is uiteraard een gegeven. Vooraf moet alles zorgvuldig in kaart worden gebracht. De acquisitie voor de juiste doelgroep, op de juiste wijze, die ook wettelijk verantwoord is. Het plan moet van A tot Z kloppen, in alle opzichten. Dit geldt uiteraard ook voor de prijs. Het motto van de b2b van tvvsales.nl is ‘no cure, no pay’!

Uitbesteden voordeel

Inderdaad, het kan dus voordeel zijn om dit aan de professional over te laten. Sterker nog, dit kan tijd en dus geld besparen. Je weet dat de beste strategie wordt toegepast door de ervaren medewerkers.

Uitleg

Bij elke vorm van marketing, dus ook bij koude acquisitie, gaat het om uitbreiding van je bedrijf in de wijdste betekenis. Meer omvang, meer productie, meer klandizie, meer naamsbekendheid, meer populariteit voor je bedrijf. Ook de term koude acquisitie mag in het geheel niet ontbreken.

Bij warme acquisitie, dan gaat het om gerichte acquisitie bij een concrete vacature. Bij koude acquisitie is het anders, dan is de breedte veel ruimer, namelijk niet bij concrete personen of klantenkringen. Koude acquisitie is het contact maken met mensen met wie (nog) geen binding is vanuit het bedrijf. Dit kan op velerlei wijzen, telefoon, e-mail en andere communicatiemiddelen. Maar dit is pas het begin, het reikt uiteraard veel verder dan dit.

Do’s and don’ts

Bij tvvsales.nl brengen we zowel het bedrijf als de doelgroep in kaart. Zo weten we welke prospecten (potentiële klanten) we kunnen benaderen. Verder gaan we goed in op de diverse vormen van acquisitie, van website tot en met gericht bellen. Warme en koude acquisitie hebben beiden voor- en nadelen, ook deze zetten we op een rijtje.

Neem rechtstreeks contact met ons op
5 dagen per week op 030-3050073 rechtstreeks een medewerker aan de lijn
5 dagen per week, toegankelijk via info@tvvsales.nl
5 dagen per week toegankelijk via het offerteformulier 
5 dagen per week via de chat rechtsonder

Vervolgens worden de plannen uitgevoerd, per website, callcenter (outbound) of e-mail. Wij zijn op de hoogte van de regels als het gaat om het gebruik van gegevens. De beste trainingen zijn voorhanden, of het gaat om websites of telefoontjes.

De voordelen van bnb tvvsales.nl

Jij als bedrijf en wij als b2b moeten up-to-date zijn, eigentijds en zelfs futuristisch. Efficiency, helderheid en betrouwbaarheid, dit zijn allemaal zaken die van het grootste belang zijn en gelukkig kenmerken deze woorden onze service. Met de juiste telemarketing lijd je geen verlies, integendeel, het is de investering meer dan waard. Met de juiste strategie gaan wij doelgericht te werk.

Het is namelijk zo ‘no cure no pay’ als het gaat om tvvsales.nl. Geen resultaat, dan geen betaling, zo werken wij. Dit zijn inderaad allemaal voordelen en goede redenen met tvvsales.nl in zee te gaan.

Deze aanpasing geldt ook als het gaat om de prijs. De overzichtelijke offerte wordt vooraf verstrekt, geen ongaangename verrassingen achteraf. Alles is gratis en vrijblijvend. Daarom, doe het beste voor je bedrijf en ontdek wat tvvsales.nl voor je kan betekenen.